postBodyClass = '';

Alam Kekal

"Money is not our God!" - Killing Joke

Salam, anak derhaka. Ni lagu untuk awak dengar. Dengarlah, hai anak derhaka!

Written by Hero on 5/09/2009 12:10:00 PM

Just in case awak ni DERHAKA dan juga PEKAK, ni saya sertakan lirik sekali. Manalah tahu awak jenis yang tak boleh tangkap lirik lagu dengan sekadar mendengar. Untuk download lagu yang sangat relevant dengan cara hidup awak tu, sila klik sini.


Ya Ilahi Rabbi.. Sempurnakanlah pekertiku
Sebagaimana Engkau menyempurnakan wajahku
Kurniakanlah rahmat bahagia ibubapaku
Berikan hidayah pada hati yang tertutup

Sebagai rimbunan daun-daun
Seandainya bilangan dosaku
Ya Allah ampunilah daku
Hamba bertaubat

Hai anak yang soleh, beruntunglah ayah dan bonda
Bagai mata air yang mengalir dalam syurga
Hai anak durhaka, pintu taubat masih terbuka
Jangan kau teruskan tingkah laku yang kecewa

Sebagai rimbunan daun-daun
Seandainya bilangan dosamu
Ya Allah ampunilah dia
Yang telah bertaubat


ps: kalau awak nak tahu, dalam keadaan sekarang, hanya ayah dan ibu awak saja yang masih sayang kat awak pun.. semua orang benci dengan awak.. kasih sayang diorang saja yang unconditional, insyaAllah.. selayaknyalah awak kembali kepada mereka.. hai anak derhaka.. (dan kalau tak kena gaya.. si penghuni neraka as well..).. rhymes kan? anak derhaka penghuni neraka.. you like?

pss: oh.. spare me from the stupid rhetorics.. this is no coincidence.. I am in fact referring to you! of course, you can always try to keep a straight face if you see me.. as if you didn't come across this post.. but I know you have.. I know you will..

Related Posts by Categories



Widget by Hoctro | Jack Book
  1. 1 comments: Responses to “ Salam, anak derhaka. Ni lagu untuk awak dengar. Dengarlah, hai anak derhaka! ”

  2. By Maarif Ibrahim on 12:14 PM, July 10, 2009

    Lirik ngan download link tuk lagu Selimut Putih ada tak? Dah lama dah cari.

Selected Video